Dobar za vaše zdravlje i vaš džep!

Vaš Vitamix uštedeće vam novac i hranu!

Ne trebate kupovati skupe dodatke prehrani jer ćete dobiti sve potrebne hranjive materije iz prirodnih sokova izrađenih u vašemu Vitamixu. Koristeći se Vitamixom nećete baciti veći deo voća i povrća jer ćete napraviti prekrasne ukusne sokove od celoga ploda, a ne samo od nekih delova.

Bit će te zdraviji pa će tako biti manja verovatnoća trošenja novca na lekarske recepte i medicinske proizvode.

Ovo je jedini kuhinjski uređaj koji vam je potreban, tako da ne trebate trošiti novac na pojedinačne miksere, mešalice i sokovnike – samo jednom nabavite svoj Vitamix i osetite blagodati celi život. To je životno ulaganje za sebe i svoju porodicu.

 

Kraj skupim dodacima u prehrani!

Svrha je jela koja jedemo da nam pružie sve hranjive materije potrebne telu da ostane zdravo i funkcionalno. Međutim, većina onoga što bacamo kao ostatak svežeg voća i povrća sadrži najveću koncentraciju vitamina, minerala i drugih hranjivih materija. Stoga na kraju uzimamo skupe dodatke prehrani kako bismo nadoknadili značajne hranjive materije koje bacamo.

 

Ne bacajte 70% svoje hrane!

Za razliku od sokovnika koji odbacuju gotovo 70% prehrambene blagodati (i potrošenog novca), uz Vitamix gotovo nemate otpada. On bez ikakvih problema obrađuje celo povrće i voće, srčiku i semenke. Primerice, srčika, semenka i kora jabuke daju visok postotak nutritivnih blagodati voća.

Ovaj način obrade osigurava kompletne nutritivne potrebe organizma, uključujući biljna vlakna, vitamine, minerale, antioksidanse i enzime.

Vitamix jedini kida ćelijske zidove svih namirnica, kako bi osigurao potpunu iskorišćenost hranjivih materija iz prirodnog soka.

 

5 načina kako uštedeti hranu i novac

  1. Napravite brzu supu – odličan način za korišćenje svega što "mora otići iz frižidera". Stavite kuvanu piletinu, zrelo povrće ili čak ostatke prošle večere u svoj Vitamix.
  2. Kupite prezrelo voće ili povrće po sniženoj ceni – ono je savršeno za ukusne, hranjive, guste prirodne sokove.
  3. Pasirajte voće i povrće za najbolju dečju hranu – bez aditiva je i konzervansa, a puno jeftinija od alternativa kupljenih u prodavnici.
  4. Impresionirajte svoje goste kapućinom restoranske kvalitete, ledenom kafom ili gustim voćnim sokovima uz vrlo niske troškove.
  5. Pripremite fine voćne sladolede i voćne sirupe s niskim procentom masnoće i niskom cenom.

Budite informisani

...Besplatne informacije i vesti na vašu e-poštu