Kvalitetna izdržljiva posuda od 2,0 litre
Posuda načinjena od Eastman Tritan ™ kopoliestera praktički je neuništiva, otporna na hemikalije i ne sadrži bisfenol A. Ova prozirna posuda omogućava vam praćenje celog procesa pripreme hrane; na njoj su označene količine u mililitrima (do 2000 ml) pa je tako olakšano merenje sastojaka za vreme pripreme.


Oštrice od nerđajućeg čelika
Pojačane oštrice od nerđajućeg čelika ujedno melju i usitnjavaju namirnice u posudi; u stanju su iskidati ćelijske strukture hrane i razbiti led unutar posude, čime osiguravaju besprekorne performanse i izvrstan okus. Posuda se stavlja na bazu od metala (bez gume i plastike) te osigurava maksimalnu trajnost i dugoročno korišćenje.


Kućište
Vrlo trajno, otporno je na
izbleđivanje i lom, izrađeno
od ABS-plastike otporne na vatru.
Dostupno je u inox, beloj, crnoj i crvenoj boji.Jedinstveni štap
za izuzetno snažnu obradu

Štap vam omogućuje izmiksati čvrste, guste sastojke koje bi slične uređaje dovele do zastoja. Slobodno možete micati središnji deo poklopca dok uređaj radi. Štap je specijalno dizajniran tako da ne udara u noževe tokom obrade.Patentirani poklopac s otvorom
Na pomoćnom poklopcu od Eastman Tritan ™ kopoliestera označena je mjera do 60 ml, što omogućava dodavanje sastojaka tokom obrade. Novi mehanizam za zatvaranje poklopca pruža sigurnost tokom rada uređaja, a osigurava svakome jednostavno skidanje poklopca.Anatomski oblikovana drška posude
Dizajnirana za praktičnu primenu te za ugodno, lako i jednostavno rukovanje.


Ekskluzivno dizajnirana posuda od 2,0 litre
Stvara snažan vrtlog koji gura sastojke prema oštricama, kako bi se omogućila ujednačena obrada.

Prekidač za promjenjivu brzinu
Prekidač za promenjivu brzinu i veliku brzinu pokreću oštrice brzine od 18 do 386 km/h, što omogućuje širok spektar zadataka kod pripreme hrane.

Motor:
Motor, proizveden u Švedskoj, ima 2 KS, radi na 220 V, 50 Hz, sa snagom od 1200 Wata. Uz visoke performanse i kontinuirano hlađenje, pokreće noževe i postiže izvrsne rezultate. Automatsko isključivanje osigurava zaštitu motora od pregrejavanja. Zahvaljujući lagerskom ležištu s niskim trenjem, ima vrlo dug vek trajanja. Kvalitetan, sigurni kabl prema potrebi se može izvući od 48 cm do 1,8 m. Baza je otporna na habanje.
Dimenzije uređaja:
Visina 52 cm (s posudom od 2.0L)
Dubina: 22,25 cm.
Širina: 18,5 cm.
Težina: 4,95 kg.

Budite informisani

...Besplatne informacije i vesti na vašu e-poštu