Tvrdimo da će Vitamix TNC 5200 raditi kao novi i to svih 7 godina, a slučaju kvara nastaloga u tom razdoblju, popravak će biti BESPLATAN.

Kupovinom uređaja Vitamix TNC dobili ste uređaj jednostavan za korišćenje, s različitim mogućnostima izvedbe, dugotrajnog kvaliteta te osiguranim garantnim rokom.

U osiguranom garantnom roku u trajanju od 7 godina od dana kupovine, dobijate puno veću garanciju nego što ga imaju drugi uobičajeni kućanski uređaji.

Enzita d.o.o garantuje da ovaj uređaj nema nedostataka u materijalu i u izradi te da će raditi besprekorno u razdoblju od 7 godina od datuma kupovine,ako se koristi u skladu s pripadajućim uputstvima za upotrebu.

Kompletna garancija ne vredi u slučaju kvarova nastalih mehaničkim oštećenjem, nemarnim odnosom prema uređaju, nepravilnom upotrebom te izloženošću uređaja neuobičajenim ili ekstremnim uslovima. Garancija prestaje ukoliko se ustanovi da je uređaj otvarala neovlašćena osoba.

Promene u izgledu koje ne utiču na performanse, kao što je izbleđivanje delova proizvoda tokom korišćenja ili posledice upotrebe abrazivnih sredstava, ne smatraju se oštećenjima i nisu pod garancijom.

Šteta uzrokovana čišćenjem uređaja i uklanjanjem prehrambenih proizvoda iz uređaja, nije pod ovom punom garancijom.

Vašu garanciju izdaje Enzita d.o.o u skladu s pravilima garancije tvrtke Vitamix, SAD.

Budite informisani

...Besplatne informacije i vesti na vašu e-poštu