Spiralizer Spirawlly

Cena: eur 40,00
eur 36,00
Ušteda: 10.00%


Pitajte nas o ovom proizvodu

Na zalihama: 996
Rok isporuke:   3-5d.png

Želite li da vi i vaša porodica jedete više povrća za bolje zdravlje?
Onda Vam treba spiralizer!

Zašto je ovaj spiralizer najbolji?

Spirawlly je napravljen od ABS plastike koja je otporna na udarce i ne sadrži Bisfenol-A, a sečiva su mu izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ga čini prvoklasnim proizvodom sposobnim za višegodišnju upotrebu bez ikakvih teškoća. Spiralizer ima četiri snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju. Za njegov rad vam nisu potrebne baterije ili struja.

Spiralizer je odličan za sve one koji konzumiraju vegetarijansku, vegansku ili „sirovu hranu“ i uopšte za sve koji vole da jedu dosta povrća.

Pretvorite bilo koje čvrsto povrće ili voće u špagete – guste spirale ili neverovatno duge i trakaste rezance poput vrpce. Napravite dekoracije koje izgledaju profesionalno: krugove od crnog luka, spirale od krompira, elegantnu salatu, lepo iseckano povrće za picu i još mnogo više. Povrće takođe može da se pretvori u komade jednakog oblika, tanke i kratke trakice, a može i u kriške uz prethodnu asistenciju kuhinjskog noža. Spiralizer sadrži tri vrste sečiva (sečivo za tanke špagete, sečivo za debele špagete i ravno sečivo). Aparat je jednostavan za korišćenje i lako se čisti (ručno ili u mašini za sudove).

Pogledajte video materijal...
Pogledajte video materijal...

Karakteristike i opis:

 • Spiralizer sadrži tri sečiva od nerđajućeg čelika:
  • Sečivo za tanke spirale od 3mm pomoću kojeg možete napraviti neverovatno tanke špagete.
  • Sečivo za debele spirale od 5mm pomoću kojeg možete napraviti duge ali deblje spiralne trakice.
  • Ravno sečivo od 3mm pomoću kojeg možete dobiti tanke spirale poput vrpce.
 • Izrađen je od ABS plastike koja ne sadrži Bisfenol-A i otporna je na udarce.
 • Snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju.
 • Ručni mehanizam – aparat ne radi na baterije ili struju.
 • Možete koristiti različite vrste voća i povrća uključujući jabuke, krompir, šargarepu, krastavce, tikvice itd.

Jednostavnost korišćenja

Spiralizer je veoma praktičan, jednostavan i lak za korišćenje:

 • Stavite spiralizer na ravnu radnu površinu pritiskajući svaki njegov kraj. (Napomena: Rotirajuća ručka treba da bude sa vaše leve ili desne strane.)
 • Pričvrstite jednu stranu povrća ili voća na metalni kružić koji se nalazi na samom ležištu sečiva i nežno pričvrstite drugu stranu za zubiće ručke.
 • Jednom rukom pritisnite malu (donju) ručku, dok u isto vreme drugom rukom okrećete veliku ručku.

Voće i povrće moraju da budu dužine do 25 cm i debljine do 18 cm, s tim da debljina mora biti najmanje 1,5 cm u prečniku. Preporučeno voće i povrće koje može da se koristi su tikvice, šargarepa, krastavci, slatki krompir i jabuke. Možete napraviti duge trakice od krastavca i dajkona za salatu, spirale od jabuke, spirale od slatkog krompira ili čips od slatkog ili običnog krompira.

Lako se pere i održava

Spiralizer možete lako rasklopiti i zatim oprati toplom vodom i blagim deterdžentom ili ga možete staviti na gornju policu mašine za sudove. Sečiva prethodno uklonite iz aparata i zatim ih možete prati na isti način. Budite oprezni kada perete sečiva jer su veoma oštra i ne bi trebalo direktno da se dodiruju. Sečiva inače mogu da se čuvaju tako da dva sečiva smestite u ugrađenu pregradu za držanje sečiva, a treće sečivo da ostane na svom mestu u aparatu.

Postavite spiralizer na ravnu površinu pritiskajući nogice.

Ubacite sečivo po vašem izboru.

Gurnite držač voća kako bi se prilagodio izabranom voću ili povrću.

Pričvrstite voće/povrće na metalni kružić i zatim nežno pričvrstite drugu stranu za zubiće ručke na suprotnom kraju aparata.

Kratki saveti i informacije:

 1. Izaberite voće/povrće koje ima najmanje 1,5 cm u prečniku.
 2. Uverite se da su nogice dobro pričvršćene i da radna površina bude suva.
 3. Izaberite voće/povrće relativno pravilnog oblika. Isecite po malo od oba kraja voća/povrća kako bi mogli dobro da se pričvrste na zubiće i metalni kružić sa druge strane.
 4. Dok budete koristili aparat uklonite sečiva koja se nalaze u ugrađenoj pregradi, jer mogu da se uprljaju od soka ili iseckane hrane.
 5. Držite pri ruci neki dugi tanki predmet (štapić, čačkalicu i sl.) kako bi uklonili ostatke hrane koji mogu da se zaglave u sredini sečiva.
 6. Mere ovog uređaja su: (D x Š x V) 30 х 15 х 22 cm.


Budite informisani

...Besplatne informacije i vesti na vašu e-poštu