1 - Voće i povrće pretvara u ukusne zdrave napitke za nekoliko sekundi

progression_juice

Prednosti napitaka od prirodnih zdravih sastojaka pripremljenih u Vitamixu
Napitak pripremljen u Vitamixu sastoji se od soka i od biljnih vlakana svežega voća i povrća. Jednostavno stavite sveže, prirodne namirnice u posudu Vitamixa. Zatim uključite uređaj, za samo minutu moći ćete uživati u svežem napitku, bogatom vitaminima, biljnim vlaknima i važnim fitonutrijentima.
Napitak pripremljen u Vitamixu je ukusan jer Vitamix razbija vlakna voća i povrća na male mikroskopske čestice, a na taj način se dobija i više soka. Tajna je u brzome motoru s 2 konjske snage, prilagođenom brzinom i oštrim noževima. Prirodne namirnice su maltene samljevena na staničnu razinu, tako da su svi vredni vitamini i enzimi dostupni za probavu - s punim mirisom i ukusom.

Razlika između Vitamixa i sokovnika
Za pripremu soka u Vitamixu koristi se celo voće i povrće: dobijate hranjiviji sok od manje količine proizvoda, s manje otpadaka i kraćim vremenom priprave nego u sokovniku. Istraživanja su pokazala da je pulpa koju sokovnik izbacuje hranjivija od samoga soka. Vitamixov sok od celovitih namirnica u sebi zadržava samlevena biljna vlakna – i ne samo što ga možete piti, on je i vrlo ukusan. Zdravstvene blagodati još su jedna dobit više, za vas!

2 - Priprema supe za 4 minute

progression_soup

Rotirajući noževi i oštrice Vitamixa okreću se brzinom od 386 km/h i trenjem generiraju dovoljno topline da možete skuvati 2 litre vruće supe u nekoliko minuta! Možete skratiti vreme kuvanja napola tako da odmah na početku priprave ulijete kipuću vodu. U svakom slučaju, celodnevno kuvanje je nešto što pripada prošlosti.
Supe se pripremaju od hranjivoga svežega i neoguljenog povrća. Postižu se rezultati na kojima vam i najiskusniji kuvari mogu čestitati.
Preferirate supu s komadićima piletine ili krompira? Izbor je na vama. Odaberite samo nekoliko komada kuvane piletine ili mali kuvani krompir i dok je supa još vruća, okrenite brzinu na 1 kako biste usitnili dodatne sastojke. Postupak traje samo nekoliko sekundi i – odličan je način da iskoristite ostatke hrane od večere.

3 - Smrznuti slatkiši za 30 sekundi

progression_treats

Deserti i grickalice pripremaju se brzo i jednostavno u Vitamixu!
Isto delovanje oštrica velike brzine, kojim se izrađuje supa, omogućava Vitamixu izradu smrznutih slatkiša niskog sadržaja masnoća. Počnite sa smrznutim voćem po svom izboru: rotiranje oštrica izdrobit će zamrznute namirnice. Kao što Vitamix nastavlja daljnju obradu velikom brzinom, tako se mešavina opet sama smrzava, a vi dobijate slatke smrznute zalogaje za svega nekoliko sekundi!
Napravite kvalitetne, ledene napitke kod kuće Vitamixom.
Radi svoje brzine i izdržljivosti, Vitamix uređaji mogu se naći u mnogim poznatim restoranima i cafe barovima. Ne možete verovati kako je lako u vlastitoj kuhinji napraviti led,kapućino, koktele i još mnogo toga s Vitamixom.

4 - Melje žitarice i mesi testo za 5 minuta

progression_bread

Počastite se svaki dan svežim, domaćim hlebom – priprema se brzo i jednostavno s Vitamixom. Posebna posuda za suvu obradu, koju dobijate uz komplet Super Vitamix specijalno je dizajnirana da može samleti žitarice, pa je dobar izbor za suvo mlevenje ili pripremanje lepljivog testa.
Posuda za suvu obradu melje pšenicu, pirinač ili bilo koje drugo celo zrno i za samo 60 sekundi dobijate super fino brašno. Brašno samleveno u Vitamixu je puno finije i ukusnije i u vašem uređaju možete napraviti svež i hranjiv hleb. Dodajte ulje, kvasac i ostale sastojke - i Vitamix će sve to izmesiti i pretvoriti u testo – u istoj posudi! Vaše ruke će ostati čiste i suve, a testo će biti gotovo za 5 minuta i ispecite svoj hleb u rerni.

Budite informisani

...Besplatne informacije i vesti na vašu e-poštu